Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні, 12 травня, гарний життєвий 95-ти річний ювілей святкує жителька села Соснівка - Ольга Семенівна СЕМЕНЮК.

Дата: 12.05.2021 16:36
Кількість переглядів: 1092

Фото без опису

З цієї приємної нагоди до оселі ювілярки завітали з подарунком та квітами голова Ганнопільської ТГ Маргарита МЕДВЕДЮК, спеціаліст відділу соціальної допомоги в дома Валентина ВОЙТЮК та спеціаліст Служби у справах дітей сім’ї та молоді Світлана ГУРАНСЬКА.

Шановна Ольга Семенівна! Йдуть прожиті роки і їх не повернути. Складну життєву дорогу Ви пройшли гідно, виховали чотирьох дітей, були учасником історичних подій і працювали на благо майбутнього покоління. На ваше довге життя випало багато випробувань, багато було прожито і пережито. Ми щиро вітаємо вас з ювілеєм, захоплюємося вами, віддаємо вам свою любов, повагу та вдячність.

Бажаємо довгих і щасливих років у колі рідних і близьких. Здоров’я Вам, радості, турботи та родинного тепла,  нехай життя наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено Вами за всі ці роки  і, звичайно, дожити до ста літ і навіть більше!

Ще раз вітаємо іменинницю та її родину з таким святом, бажаємо миру, благополуччя та процвітання. І нехай Господь дарує можливість зустріти ще не один день народження і не один ювілей в колі найближчих та найрідніших з усмішкою, наснагою та оптимізмом.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь