Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні, 12 травня, гарний життєвий 95-ти річний ювілей святкує жителька села Соснівка - Ольга Семенівна СЕМЕНЮК.

Дата: 12.05.2021 16:36
Кількість переглядів: 1073

Фото без опису

З цієї приємної нагоди до оселі ювілярки завітали з подарунком та квітами голова Ганнопільської ТГ Маргарита МЕДВЕДЮК, спеціаліст відділу соціальної допомоги в дома Валентина ВОЙТЮК та спеціаліст Служби у справах дітей сім’ї та молоді Світлана ГУРАНСЬКА.

Шановна Ольга Семенівна! Йдуть прожиті роки і їх не повернути. Складну життєву дорогу Ви пройшли гідно, виховали чотирьох дітей, були учасником історичних подій і працювали на благо майбутнього покоління. На ваше довге життя випало багато випробувань, багато було прожито і пережито. Ми щиро вітаємо вас з ювілеєм, захоплюємося вами, віддаємо вам свою любов, повагу та вдячність.

Бажаємо довгих і щасливих років у колі рідних і близьких. Здоров’я Вам, радості, турботи та родинного тепла,  нехай життя наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено Вами за всі ці роки  і, звичайно, дожити до ста літ і навіть більше!

Ще раз вітаємо іменинницю та її родину з таким святом, бажаємо миру, благополуччя та процвітання. І нехай Господь дарує можливість зустріти ще не один день народження і не один ювілей в колі найближчих та найрідніших з усмішкою, наснагою та оптимізмом.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь