A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Вшанування пам'яті Шевченка

Дата: 06.03.2017 16:27
Кількість переглядів: 1012

  Фото без опису Щовесни, коли тануть сніги, з'являється веселка, повні сил і живої снаги, ми вшановуємо пам'ять Шевченка. Справедливо, що Великого Кобзаря вважають народним пророком. Адже не одне покоління українців формує свої світогляди на його творах. Славетний Кобзар хотів бачити Україну вільною і незалежною, хотів справедливості та добробуту для нащадків, прагнув, щоб Україна була визнана усіма державами світу як могутня Європейська держава.

   З метою вшанування пам'яті великого сина України Тараса Григоровича Шевченка, розвитку, популяризації художнього слова, творчих здібностей школярів та патріотичного виховання учнів засобами художнього слова відбулося літературне свято-конкурс «Слово вічне, слово невмируще» в Ганнопільській громаді.  Участь в конкурсі брали Рівківська ЗОШ, Малоскнитський, Киликиївський, Довжківський, Ганнопільський, Клепачівський, Хоняківський  та Великоскнитський НВК, всього 58 вихованців. Рівень майстерності виконання поезій та акторського мистецтва визначали вельмишановне журі, які не залишили жодного конкурсанта-учасника без призів, найкращі отримали по чудовій книзі.

   Завдяки проведеному святі та вмілому виступі учнів  ще раз вдалось переконатись у невмирущій славі поетичного слова генія, яке пробуджує у серці кожного гордість за ту неоціненну спадщину, яку залишив нам вірний син українського народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь