Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні жителі Ганнопільської громади та Славутського району, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, члени ваших родин! 26 квітня – День Чорнобильської трагедії.

Дата: 27.04.2020 11:28
Кількість переглядів: 492

Як відомо, у ніч з 25 на 26 квітня 1986 року сталася одна з найстрашніших трагедій в історії людства загалом і України зокрема, — вибух на Чорнобильській атомній станції, після якого її четвертий енергоблок перетворився на суцільну руїну. Жахлива аварія призвела до радіоактивного опромінення величезної кількості людей, до забруднення води й навколишнього середовища. На території України утворилася так звана 30-кілометрова «зона відчуження», з якої терміново було переселено людей для врятування їхнього життя. У ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи брали участь люди найрізноманітніших спеціальностей - пожежні, військовослужбовці, енергетики-атомники, інженери-конструктори, будівельники, прості робітники і колгоспники. Цим людям довелося гасити пожежу після вибуху, виконувати роботи з дезактивації приміщень, забруднених територій, проектувати і будувати об'єкти укриття.

Дозвольте висловити Вам велику вдячність та засвідчити свою шану за Ваш героїзм та самовідданість. Міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди Вам та Вашим рідним. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи! Низький уклін Вам за Вашу мужність та подвиг. Нехай Господь пошле Вам здоров'я та сили, а у Ваших родинах завжди панує мир і злагода.

З шаною та повагою сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮКФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь