A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні жителі Ганнопільської громади та Славутського району, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, члени ваших родин! 26 квітня – День Чорнобильської трагедії.

Дата: 27.04.2020 11:28
Кількість переглядів: 455

Як відомо, у ніч з 25 на 26 квітня 1986 року сталася одна з найстрашніших трагедій в історії людства загалом і України зокрема, — вибух на Чорнобильській атомній станції, після якого її четвертий енергоблок перетворився на суцільну руїну. Жахлива аварія призвела до радіоактивного опромінення величезної кількості людей, до забруднення води й навколишнього середовища. На території України утворилася так звана 30-кілометрова «зона відчуження», з якої терміново було переселено людей для врятування їхнього життя. У ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи брали участь люди найрізноманітніших спеціальностей - пожежні, військовослужбовці, енергетики-атомники, інженери-конструктори, будівельники, прості робітники і колгоспники. Цим людям довелося гасити пожежу після вибуху, виконувати роботи з дезактивації приміщень, забруднених територій, проектувати і будувати об'єкти укриття.

Дозвольте висловити Вам велику вдячність та засвідчити свою шану за Ваш героїзм та самовідданість. Міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди Вам та Вашим рідним. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи! Низький уклін Вам за Вашу мужність та подвиг. Нехай Господь пошле Вам здоров'я та сили, а у Ваших родинах завжди панує мир і злагода.

З шаною та повагою сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮКФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь