A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Державна відзнака.

Дата: 21.10.2019 15:36
Кількість переглядів: 727

           Відповідно до Указу Президента України, з метою гідного відзначення захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, установлено відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

           Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» нагороджуються військовослужбовці Збройних Сил України, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні її проведення, перебування безпосередньо в районі проведення антитерористичної операції у період її проведення, а також особи, які стали інвалідами внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції.

         За територіальну цілісність України, беручи участь в АТО, своє життя віддав мешканець с. Малий Скнит Юрій Ковальчук. Днями високу державну нагороду керівництво Ганнопільської громади вручило матері загиблого героя Катерині Аврамівні.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь