A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

У Києві відбудеться семінар на тему: «Інноваційні технології в сільському господарстві. Органічне землеробство - як інструмент економічного розвитку ОТГ»

Дата: 02.10.2018 13:30
Кількість переглядів: 728

10 жовтня 2018 року в рамках діяльності фахової мережі по сільському розвитку секторальної платформи Асоціації ОТГ «Місцевий економічний розвиток та інвестиції» відбудеться семінар «Інноваційні технології в сільському господарстві. Органічне землеробство - як інструмент економічного розвитку ОТГ». Захід проводиться на безкоштовній основі з 10-00 по 14-00 год. за адресою: м. Київ, Великий конференц-зал «Білий» Академії наук України, вул. Володимирська , буд. 55.

Основною метою проведення даного семінару є ознайомлення ОТГ з новими інноваційними технологіями органічного землеробства і обміну кращими напрацюваннями в цій сфері. Також будуть розглянуті питання, як підготувати якісний бізнес-план роботи фермерського господарства і вигідно продати вирощену органічну продукцію в країни ЄС.

З усіх питань звертайтеся до модераторки секторальної платформи «Місцевий економічний розвиток та інвестиції» Анжеліки Близнюк. Про свою участь можете повідомити на електронну пошту blyzniuk@hromady.org чи телефоном 050-91-55-900, 098-712-39-18 до 04 жовтня 2018 р. включно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь