A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Інформаційна зустріч "Екологічна спільнота - Підсилення спроможності громад у реалізації повноважень захисту довкілля"

Дата: 27.06.2018 12:38
Кількість переглядів: 767

26 червня 2018 року на базі Крупецького навчального закладу відбулась інформаційна зустріч «Екологічна спільнота - Підсилення  спроможності громад у реалізації повноважень захисту довкілля». В даному заході прийняли участь понад 80 представників органів місцевого самоврядування, серед яких були представники Ганнопільської  сільської ради.

Проект реалізується Асоціацією сільських, селищних рад та об'єднаних громад України (АССОГУ) у партнерстві з Фондом міжнародної солідарності Республіки Польща, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Центру еколого-експерної аналітики Міністерства екології та природних ресурсів України.

 На тематичному семінарі  «Підготовка проектів з місцевого розвитку»,  який проводила Лідія Євтушенко - спікер Міністерства регіонального  розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, розглядались питання, які стосуються особливостей формування, напрямків та нюансів підготовки і реалізації проектів у громадах.

Під час другої частини зустрічі: «Реалізація повноважень органів місцевого самоврядування в сфері охорони навколишнього середовища», який проводили Марія Шведська та Роман Мохнач - представники Центру еколого-аналітичної експертизи Мінприроди, вивчались питаннях оцінки впливу на довкілля та проведення  стратегічної екологічної оцінки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь