A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Відтепер Різдво Пресвятої Богородиці - велике свято, яке кожного нового церковного року розпочинає коло 12-ти найбільших православних свят, будемо відзначати 8 вересня – за новоюліанським календарем.

Відтепер Різдво Пресвятої Богородиці - велике свято, яке кожного нового церковного року розпочинає коло 12-ти найбільших православних свят, будемо відзначати 8 вересня – за новоюліанським календарем.

 До нас не дійшов ні точний рік, ні тим більше історичний день народження Діви Марії. Розуміємо, що це сталося приблизно за два десятиліття до початку ери від Різдва Христового. Але з Передання знаємо, що народження Діви Марії сталося з волі Божої і було чудесним благословенням для старих неплідних батьків, Іоакима та Анни, які у похилому віці зачали Доньку, пообіцявши присвятити Її на служіння Богові. Різдво Пресвятої Богородиці є початком нашого спасіння, передвістям подій Євангелія, з цієї події починається історія Втілення Бога та довершення визволення людства від гріха та смерті. Різдво Богоматері символічно відкриває історію нової, християнської, ери. Саме тому Пречисту Діву Марію величають як «початок нашого спасіння… Отож, сердечно вітаємо з Різдвом Пресвятої Богородиці та з храмовим святом жителів села Клепачі. Нехай Божа Матір охороняє українських воїнів, усіх нас, наші сім'ї від лиха і злого духу, дарує щастя і добробут, допомагає долати труднощі, наповнює душу світлом, любов'ю і милосердям, найшвидшого переможного миру усім нам та рідній Україні! З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.

10:03 08.09.2023

СУБСИДІЯ “В ОДИН КЛІК”: ПОДАЄМО СПРОЩЕНУ ЗАЯВУ НА ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ

СУБСИДІЯ “В ОДИН КЛІК”: ПОДАЄМО СПРОЩЕНУ ЗАЯВУ НА ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ

В Україні впроваджується експериментальний проєкт, який дає можливість максимально полегшити процедуру звернення громадян за житловою субсидією (постанова Уряду від 13.06.2023 № 601 “Про реалізацію експериментального проекту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”). Нагадаємо, що раніше визначений механізм звернення за призначенням субсидії з повним пакетом документів залишається чинним і за бажанням людини застосовується у звичному порядку.

11:54 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь