A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості!

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості!

Від імені виконавчого комітету та голови Ганнопільської громади Маргарити МЕДВЕДЮК хочемо щиро привітати вас з Днем харчової промисловості! Цей день є святом для всіх, хто вкладає свою працю та талант у створення смачних і якісних продуктів, які надають смак нашому життю. Ваша праця завжди була і є надзвичайно важливою та відіграє ключову роль у задоволенні потреб споживачів. Ми вдячні за вашу відданість, професіоналізм і творчість, які ви вкладаєте в цю важливу галузь. Бажаємо вам подальших досягнень, нових проектів та невичерпного оптимізму у вирішенні всіх завдань. Мирного неба, міцного здоров'я, достатку і сімейного благополуччя. Зі святом!

07:37 15.10.2023

З всесвітнім Днем пошти!

З всесвітнім Днем пошти!

З нагоди Всесвітнього дня пошти вітаємо всіх співробітників цієї надзвичайно важливої галузі! Пошта - це не просто послуга, а зв'язок, що об'єднує нас усіх, допомагаючи подолати відстані та передавати важливі повідомлення та поштові відправлення. Дякуємо вам за вашу працю, завдяки якій світ стає ближчим та кращим для нас усіх! З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

08:57 09.10.2023

З Днем юриста!

З Днем юриста!

Сьогодні свято тих, хто захищає права і справедливість. Шановні юристи! Вітаємо вас з професійним святом! Нехай ваша правова мудрість завжди береже справедливість і права людей. Бажаємо вам завжди знаходити правильний шлях у законних справах. Нехай ваша робота приносить тільки перемоги та задоволення від досягнутого. Зичимо вам найкращих успіхів у ваших професійних зусиллях і найбільше задоволення від роботи. Спільно ми будуємо справедливе суспільство! З найкращими побажаннями, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

09:00 08.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь