Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Сьогодні в нашій громаді святкують ще один важливий і величний ювілей. Ганна Мартинівна МАРЧУК з села Шатерники в колі найрідніших людей відзначає свій 90-й день народження.

Сьогодні в нашій громаді святкують ще один важливий і величний ювілей. Ганна Мартинівна МАРЧУК з села Шатерники в колі найрідніших людей відзначає свій 90-й день народження.

  Народилася ювілярка в селі Шатерники 4 серпня у важкому 1933 році. У свої п’ять років осиротіла. Працювала у колгоспі, вийшла заміж, народила і виховала чотирьох синів. Чоловіка поховала ще 22 роки тому, але загартована життєвими подіями, дочекалася 7 онуків, 8 правнуків. Останнім часом занедужала, тому зараз проживає з сім’єю молодшого сина в селі Довжки. Хоч огорнута турботою, увагою і ласкою родини, проте сумує за рідною домівкою. Вся наша Громада, односельці та сусіди Ганни Мартинівни шлють вітання ювілярці! Подарунок та теплі щирі побажання завітали передати староста села Довжки - Валентина БАБИЦЬКА та депутат місцевої ради Олена КРАВЧУК. Дорога Ганно Мартинівно! Вітаємо Вас з ювілеєм! Ваша довга подорож життям наповнена незабутніми моментами, які слугують прикладом, сили та відданості. Ви є не тільки частиною громади, але й втіленням її історії та цінностей. Нехай цей ювілей буде часом радості, згадок та відпочинку в колі рідних людей. Бажаємо Вам та Вашим близьким мирного неба, достатку, добробуту, щастя, міцного здоров’я та щирих посмішок. Зі щирою повагою і найкращими побажаннями, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

18:00 04.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь