A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

СЬОГОДНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ДОРОГУ МОЛОДОГО ГЕРОЯ АРТЕМА ПАСЬКО!

СЬОГОДНІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ДОРОГУ МОЛОДОГО ГЕРОЯ АРТЕМА ПАСЬКО!

Артем народився у місті Славута, але зростав у селі Ганнопіль, тут закінчив школу після чого здобув професію муляра штукатура в Острозькому вищому професійному училищі. Певний період працював за кордоном, завжди всім допомагав, бо мав золоті руки. Позитивний, щирий, доброзичливий, життєрадісний, надійний, справедливий – саме таким запам’ятають Артема назавжди всі, хто його знав. Він будував плани на майбутнє і до останнього подиху вірив у перемогу України. Артем не встиг створити сім'ю. Доля дала йому так мало, доля не дала звичного багатьом щастя, але встигла забрати життя, яке тривало лише двадцять дев’ять років і обірвалось у бою за щастя інших. Матрос ПАСЬКО Артем Вікторович 17.02.1994 року народження, навідник відділення морської піхоти призваний на службу 30 травня, відданий Військовій присязі на відданість Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув третього листопада 2023 року біля населеного пункту Кринки Херсонської області. Сьогодні провести військового в останню путь зійшлися рідні, друзі, побратими усі небайдужі мешканці нашої громади, та сусідніх сіл. Дорога встелена квітами, сумні й вологі очі присутніх, кожна втрата захисника залишає після себе рани, які на покоління збережуть ненависть до ворога, що затіяв цю жорстоку війну. Доземний уклін батькам та родині Героя. Дякуємо за Сина, за його виховання та за його подвиг! Висловлюємо наші щирі співчуття рідним, близьким людям, друзям, бойовим побратимам, щиро розділяємо з вами гіркий біль від непоправної втрати. Вічна світла пам’ять Герою…

17:15 18.11.2023

Зірки на варті серця: відмова від тютюну.

Зірки на варті серця: відмова від тютюну.

Безпечного куріння не існує! Проста й давно відома істина, що стосується як звичайних сигарет, так і електронних, а також тютюнових виробів для нагрівання й кальянів. 🚭 У Міжнародний день відмови від куріння важливо нагадати: вживання тютюну щороку забирає 130 тисяч життів українців й призводить до серцево-судинних хвороб, зокрема, інфаркту та інсульту. Проте цю залежність може подолати кожен — потрібна сила волі, бажання та віра у себе 💪🏻 🎤📺 Телеведуча Марічка Падалко вже давно є однією з представниць антитютюнового руху та знає кілька доказових рекомендацій, які точно допоможуть тобі при відмові від куріння: ✔️ Розкажи про своє рішення відмовитися від тютюну чи е-сигарет близьким, адже їхня підтримка найважливіша. ✔️ Признач дату відмови від куріння протягом 2-х наступних тижнів — це допоможе тобі не зійти зі шляху. ✔️ Склади перелік ситуацій, коли ти зазвичай куриш, та намагайся їх уникати. ✔️ Позбався нагадувань про куріння. Викинь з дому, авто та робочого місця усі тютюнові вироби, запальнички, попільнички. ✔️ Обовʼязково повідом свого сімейного лікаря та отримай безоплатну первинну консультацію щодо того, як кинути курити. 👉🏻 Зазирни на сайт stopsmoking.org.ua — там більше рекомендацій про те, як скласти план відмови від куріння. ✅ А з переваг життя без тютюну — ти не лише знизиш ризик розвитку серцево-судинних хвороб, а й навчишся більш якісно проводити час та суттєво заощадиш кошти, які раніше витрачались на сигарети 😉 📝 Дізнайся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ Стань на варті свого серця — кинь курити раз і назавжди! #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров'я».

09:13 16.11.2023

«Діємо для здоров'я»

«Діємо для здоров'я»

Симптоми серцево-судинних захворювань часто зовсім непомітні. Не ігноруй тривожні сигнали організму — інколи вони вказують на те, що тобі варто якнайшвидше записатися до свого сімейного лікаря. 📝 🧐 Впізнав у себе кілька знайомих симптомів? 👇🏻 Ймовірно, організм може сигналізувати про ризик ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії чи інших захворювань. Не затягуй з візитом до медичної установи — це може врятувати твоє здоров'я та навіть життя ❤️ ℹДізнайся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ 🦸 Стань на варті свого серця — не ігноруй тривожні симптоми! #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров'я».

16:38 23.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь