A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

14 вересня за новоюліанським календарем ми святкуємо Воздвиження чесного і животворчого Хреста Господнього, друге дванадесяте свято з початку нового церковного року.

14 вересня за новоюліанським календарем ми святкуємо Воздвиження чесного і животворчого Хреста Господнього, друге дванадесяте свято з початку нового церковного року.

Це свято сповіщає про жертву Христову заради всіх нас. Свято Воздвиження Хреста Господнього встановлене на згадку про чудесне віднайдення у IV столітті великої святині – Хреста, на якому розіп’яли Спасителя. Майже три століття пролежав він у землі, неподалік Голгофи, бо був звичай закопувати знаряддя страти поруч з місцем її здійснення. І коли святиню під час розкопок віднайшли, то цей Хрест був піднятий Єрусалимським Патріархом Макарієм над усіма вірянами і уславлений. Піднятий, піднесений, воздвигнутий вгору – звідси й назва свята, Воздвиження. Вітаємо Всіх зі святом Воздвиження Чесного Хреста. Бажаємо щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь кожної Української родині по всій Україні та за її межами. Щиро бажаємо мирного неба, міцної віри, невтомної надії. Нехай в вашому житті не буде втрат і тривог, нехай Господь допомагає справлятися з будь-якою несправедливістю і складністю життя. Нехай Чесний Хрест оберігає від усіх негараздів і робить чистим небо над нашими головами, а Господь береже Україну та кожного з нас! З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.

08:34 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь