Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

6 серпня 2021року в селі Ганнопіль відбулося відкриття меморіальної дошки видатної української письменниці та громадської діячки Лесі Українки з нагоди 150 річчя від дня народження.

6 серпня 2021року в селі Ганнопіль відбулося відкриття меморіальної дошки видатної української письменниці та громадської діячки Лесі Українки з нагоди 150 річчя від дня народження.

  Щоб у цей ювілейний рік Лесі Українки більше привернути увагу громадськості до творчості письменниці, актуалізувати її спадок, вшанувати пам’ять видатної українки. На святі була присутня авторка меморіальної дошки – Нетішинська скульпторка, художниця, художник – винахідник, публіцист, лауреатка літературно – мистецької премії імені Лесі Українки Житомирського обласного відділення українського фонду культури Світлана Лелях Бегутова. До відкриття меморіальної дошки запрошені голова Ганнопільської ОТГ Маргарита Медведюк, авторка меморіальної дошки – Світлана Лелях Бегутова, меценат – Олександр Степанюк, громадський діяч Микола Романчук. В Ганнопільській сільській бібліотеці відбулася презентація книги «Величні сподвижниці України». Автор і головний редактор - Олександр Степанюк Редактор – упорядник - Світлана Лелях Бегутова. Наші гості на добру згадку подарували книги сільському голові Маргариті Медведюк, заступнику сільського голови Віктору Власюку та бібліотекарю Світлані Шахнюк. На завершення Маргарита Медведюк подякувала присутнім за їх неоціненний вклад у популяризацію творчості та подвижницької діяльності письменниці та громадської діячки Лесі Українки.

12:17 12.08.2021

6 серпня відзначила славний життєвий 90-літній ювілей жителька села Понора Ганна Дмитрівна ЧИЖУН.

6 серпня відзначила славний життєвий 90-літній ювілей жителька села Понора Ганна Дмитрівна ЧИЖУН.

  Народилась Ганна Дмитрівна у далекому 1931 році. Вона була свідком нелегкої долі нашої Батьківщини. Довелося все життя важко та добросовісно працювати в місцевому колгоспі. Мама чотирьох дітей, бабуся шести онуків та прабабуся вісьмох правнуків. Надзвичайно приємно усвідомлювати що Ви дожили до цього славного дня при світлому розумі, активна і оптимістична, завжди готова дати пораду. Працелюбність, доброзичливість, порядність, щирість притаманні нашій ювілярці. І сьогодні своїм запалом та бадьорістю ювілярка надихає односельців, а мудрістю вражає та підтримує молодих. Привітати іменинницю з поважною датою зібрався весь славний рід, а також з подарунками і квітами завітали староста Хоняківського старостинського округу Оксана ПОЛІЩУК та вокальна група Понорського сільського будинку культури. Побажання здоров’я, радості, добробуту, наснаги, тепла і затишку в родинному колі, злагоди та мирного неба звучали для ювілярки, а святкова програма, що лунала від вокальної групи, стали приємним доповненням свята. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою.

12:14 12.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь