A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Вчора, 28 лютого, під головуванням голови сільської ради Маргарити МЕДВЕДЮК відбулося засідання 32 чергової сесії Ганнопільської сільської ради 8 скликання.

Дата: 29.02.2024 16:45
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

 На пленарному засіданні депутатами було розглянуто актуальні питання життєдіяльності громади. Зокрема, враховуючи вимоги чинного законодавства депутати заслухали та схвалили звіт Ганнопільського сільського голови про роботу сільської ради та її виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій у 2023 році. Також було розглянуто та затверджено звіт фінансового відділу сільської ради про виконання місцевого бюджету за 2023 рік, який доповіла начальник відділу Ольга ЧМЕЛЮК та головний бухгалтер Наталія ІВАНЮК. Окрім звітних питань депутатами було розглянуто проєкти та прийнято рішення про внесення змін та доповнень до окремих програм, а також рішення, щодо управління комунальною власністю, також було розглянуто земельні питання за зверненнями громадян.

Серед запрошених на засіданні були: начальник 5ДПРЗ ГУ ДСНС - Андрій САМПІР, начальник Славутської дільничної лікарні ветеринарної медицини - Анатолій КОРСУН,  поліцейські офіцери громади Дмитро ТЕТЕРУК та Олег РОМАНЮК, старости і спеціалісти сільської ради.

Засідання пройшло злагоджено, всі рішення прийнято одноголосно, та будуть опубліковано у визначений законодавством термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь