A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Продовжуємо звітувати про використання коштів зібраних жителями нашої громади для потреб Захисників.

Дата: 13.02.2024 08:31
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

6000 гривень надали Івану СЛІСАРЧУКУ - жителю села Клепачі, якому потрібно придбати плитоноску, розгрузку, аптечку, наколінники та інше.

У четвер, 8 лютого, голова громади - Маргарита МЕДВЕДЮК, перший заступник сільського голови - Валентина ПОНОГАЙБО та фахівець соціальної сфери - Валентина ВОЙТЮК вирушили до міста Вінниця, аби відвідати у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону поранених захисників, наших земляків. Для покращення лікування та перебування поранених військовослужбовців від жителів нашої громади були закуплені медикаменти, а також зібрані індивідуальні бокси з смаколиками для 60 військових. В кожен бокс поклали: дитячі малюнки і листівки, сік, яблука, банани, мандарини, сир, цукерки, печиво, чай, йогурти, а також домашню випічку приготовлену учасниками освітнього процесу нашої громади. На цю поїздку використали 36850 гривень. Нехай захисники одужують! Надіємось наша маленька увага принесе задоволення і хоча б трішки позитиву. Під час перебування в медичному центрі сільський голова Маргарита МЕДВЕДЮК зустрілась з керівником центру - Сергієм ПАШКОВСЬКИМ і Уповноваженим Президента з питань реабілітації учасників бойових дій - Вадимом СВИРИДЕНКО та ознайомилися з роботою закладу.

Усім причетним щира вдячність! Нехай не згасає в серці надія на наше спільне краще майбутнє під мирним українським небом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь