A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Добро переможе зло!

Дата: 19.01.2024 15:44
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Знову запанує мир на нашій українській землі!

Але  перемога не приходить сама, її здобувають за найвищу ціну. Наші герої обов`язково вистоять, за умови того,  що кожен з нас буде максимально допомагати, кожен на своєму місці, все робити заради перемоги.

Рішенням сесії Ганнопільської сільської ради було затверджено Програму підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань, мета якої – забезпечення належних умов для якісного виконання завдань та підтримки високого рівня боєготовності військових частин Збройних  сил України, підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань територіальної громади.

Також було затверджено Положення про порядок надання одноразової  матеріальної  допомоги громадянам, зокрема особам, які були мобілізовані до збройних сил України або добровільно вступили до Національної гвардії України, стали на захист цілісності України, приймали участь в  бойових діях  та отримали поранення. За відповідним Положенням у передбачених випадках захисники, які зареєстровані на території Ганнопільської сільської ради можуть отримати  до 10 тисяч гривень одноразової матеріальної допомоги.

Крім того, на благодійній виставці-ярмарку “Роби добро заради миру”, де були представлені роботи зроблені руками здобувачів освіти Ганнопільської громади, яку відвідували та робили свої внески усі депутати та працівники сільської ради й зібрали кошти в сумі 19200 гривень; працівники інклюзивного ресурсного центру зібрали 15000 гривень та працівники управління сільської ради добавили 4400 гривень для того, щоб допомогти нашим захисникам, а саме:

-7500 гривень виділено для потреб захисника з Малого Скниту;

-8600 гривень - з села Клепачі;

-2500 гривень - з села Ганнопіль;

-10000 гривень - з села Киликиїв;

-5000 гривень - з села Нараївка;

- 5000 гривень -з села Великий Скнит.

Усім величезна вдячність! Продовжуйте бути активними до самої ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ, ЇЇ ГЕРОЯМ ТА ДОБРИМ ЛЮДЯМ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь