A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні аграрії! Сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Дата: 19.11.2023 09:28
Кількість переглядів: 49

Фото без опису
Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, працівників ланів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власників особистих селянських господарств, ветеранів сільськогосподарського виробництва незалежно від форм власності та господарювання, напружена праця яких була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її процвітання.
З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякуємо усім працівникам сільського господарства за самовіддану працю, любов до землі, витримку і мудрість, за натруджені руки. За те, що ви попри війну, ризики, постійну допомогу військовим продовжуєте піклуватись про рідний край. Окрема щира вдячність за кожну вашу добру справу зроблену для громади, за постійну співпрацю, благодійну допомогу, благоустрою території, видаленні аварійних дерев, наданні спец техніки.
Тож дозвольте від щирого серця подякувати вам та побажати здійснення ваших планів і задумів, втілення в життя усіх сподівань. Нехай ваші роботящі руки не знають втоми.
Зичимо мирного неба, здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв в ім’я процвітання нашого краю та піднесення добробуту всього українського народу!
Зі щирою повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь