Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З ДНЕМ МИРУ, УКРАЇНО!

Дата: 21.09.2023 12:38
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Міжнародний день миру відзначається щорічно 21 вересня. Для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування. Це не випадковий день у календарі, не пересічний привід для свята, адже мир - це саме та цінність, якої прагнуть усі люди на планеті. Для нас, українців, свято Миру - це заклик до примирення, порозуміння, спільної роботи зі зміцнення стабільності держави, дотримання прав і свобод людини.

Цього дня ООН пропонує всім країнам і народам припинити воєнні дії, або ж відзначати цей День проведенням освітніх і громадських суспільних інформаційних акцій з проблем миру.

Проте, мова йде про цивілізований світ, чого не скажеш про наших сусідів терористів.

Сьогоднішній ранок розпочався з тривоги, масової ракетної атаки мирного населення, але ми точно знаємо – ВИСТОЇМО, НЕ ЗЛАМАЄМОСЬ. Бо з нами Господь, правда і ЗСУ.

Бажаємо миру, спокою і благополуччя у нашій незалежній рідній Україні! Нехай у всьому світі запанує МИР. Нехай цей світлий день стане символом надії на краще, гарантом подолання усіх перешкод та ворогів. Мир, як і будь-яке благо, залежить від зусиль та єдності людей. Бажаємо усім міцного здоров'я, наснаги, терпіння, мудрості у прийнятті важливих рішень. Україна понад усе, Мир понад усе!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь