Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

В межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні проходить Тиждень громадянського суспільства.

Дата: 20.09.2023 14:16
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Мета проведення тижня – поглиблення комунікації між владою та громадянським суспільством, побудова партнерських стосунків з інститутами громадянського суспільства.

20 вересня, в рамках цього тижня поліцейський офіцер Ганнопільської територіальної громади – ТЕТЕРУК Дмитро, провів зустріч з працівниками органів місцевого самоврядування щодо актуальних питань та проблем громади, зокрема: про безпеку в населених пунктах, особливості відповідальності в період воєнного стану, стан та готовність укриттів у закладах освіти, соціальний супровід і підтримка вразливих верств населення та пошук шляхів для їх вирішення.

Сильне громадянське суспільство є абсолютно необхідною складовою для стабілізації ситуації в Україні.

Під час війни українське громадянське суспільство взяло на себе нові функції та щодня робить величезний внесок до захисту й забезпечення цивільного населення. Тому тільки в тісній співпраці з органами місцевого самоврядування можливе ефективне вирішення нагальних проблем громади та недопущення їх негативних наслідків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь