Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

У другу суботу вересня в Україні святкують День фізичної культури і спорту.

Дата: 08.09.2023 15:46
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 Фізична культура в Україні є часткою загальної культури суспільства, що спрямована на зміцнення здоров'я, розвиток фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини з метою гармонійного формування її особистості.

Вітаємо усіх, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, а також сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних спортсменів заради підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

В Ганнопільській громаді підтримують тенденцію до популяризації спорту та здорового способу життя, і сьогодні, на передодні Дня фізкультури і спорту здобувачі освіти демонстрували свої фізичні вміння та якості у змаганнях з мініфутболу.

Участь у змаганнях брали здобувачі освіти усіх шести навчальних закладів громади.

Третє почесне місце здобула команда Киликиївського ліцею,  друге місце зайняли учасники Довжківського ліцею, а перше місце виборола команда Ганнопільського ліцею!

Всіх учасників змагань після закінчення змагання пригостили смачними подарунками. Команди переможці та призери нагороджені цінними подарунками, медалями та грамотами відповідного ступеня. Дякуємо кожному учаснику, усім організаторам змагання. Вітаємо зі святом! Зичимо міцного здоров'я, миру, родинного щастя, натхнення у всіх починаннях і нових спортивних звершень!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь