Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорогі жителі Ганнопільської громади! Вітаємо вас зі святом молоді!

Дата: 12.08.2023 03:27
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Молодість - це не лише джерело енергії, а й сила, що здатна змінити світ навколо нас. Ваша відданість та рішучість, з якою ви крокуєте у майбутнє, надихає нас усіх. Ваше прагнення до знань, досягнень і кращого завтра - це те, що будує нашу спільноту на міцних фундаментах. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.

 Бажаємо вам віри в себе та ваші можливості, незупинної відваги і міцного здоров'я. Нехай кожен ваш крок буде спрямований до успіху, а кожна здобута перемога принесе ще більшу впевненість у завтрашньому дні. Святкуйте цей день з радістю та позитивними емоціями, зберігайте у своєму серці силу молодості, яка завжди буде вас наповнювати ентузіазмом і рішучістю.

Отож, з нагоди світлого свята – Дня молоді, бажаємо усім мирного неба, світлого майбутнього, здоров’я, любові, життєвої енергії, завзяття, наполегливості та втілення в життя своїх прагнень та сподівань. Нехай збуваються всі  задуми та мрії. Нехай не згасне віра у добру долю України, майбутнє якої у ваших руках!

З найкращими побажаннями, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь