Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні свій поважний 90-річний ювілей святкує житель села Нараївка Володимир Іванович КОВАЛЬЧУК.

Дата: 04.08.2023 16:14
Кількість переглядів: 125

Фото без описуФото без опису

Володимир Іванович у 18 років розпочав свій трудовий шлях у місцевому господарстві. Має золоті руки та наснагу до життя.

У 1956 році одружився з Надією Павлівною. У шлюбі  прожив 58 років. Наразі самотній, доля розпорядилась так, що дружина померла у 2014 році, а дітей не було.

 Проте, Володимир Іванович завжди відчував себе потрібним. 20 років прислужував у церкві ім. Іоана Богослова в селі Великий Скнит. Постійно допомагає доглядати кладовище в селі Нараївка. Обкошує, прибирає могили, які нікому відвідувати, за що йому особлива вдячність. Це прояв людяності і співпереживання, справжній приклад молодому поколінню. На таких активних громадянах тримається наше суспільство.

До ювіляра завітали почесні гості: староста Раїса ШЕВЧУК, завідувачка клубом села Нараївка Наталія ТЕТЕРУК, соціальний робітник Валентина ПАНЧУК і сусіди. Гості передавали вітання та подарунки ювіляру від усієї громади.

Тож, шановний Володимир Іванович!

Нехай все добро повернеться до Вас сторицею, а Господь продовжить віку в доброму здоров’ї та під мирним Українським небом!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь