Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні, 14 липня, Ганнопільська громада провела в останню дорогу учасника бойових дій АТО – Валентина Володимировича ЯРОЩУКА.

Дата: 15.07.2023 07:49
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

Валентин народився 6 квітня 1972 року в селі Соснівка. Там і прожив усе своє життя.

 З 1979 по 1987 рік навчався в Ганнопільській ЗОШ, після чого вступив в Мирогощанський технікум, який закінчив у 1991 році. Отримав спеціальність агроном. Далі строкова служба. Після армії працював бригадиром рільничої бригади, завідувач фермою колгоспу ім. Леніна надалі агрофірмі ім. Лесі Українки, ТОВ «Дніпро».

Брав участь в АТО. Півтора року служив у складі добровольчого батальйону №25 «Київська Русь» Був головним сержантом взводу.

 З 2016 року працював заготівельником молока Рихальського молокозаводу.

Останнім часом занедужав, з 6 липня перебував на стаціонарному лікуванні, і вже 12 липня помер.

У свій час він був прикладом сили, відданості та безкорисливості для всіх нас. Своїми вчинками довів, що віра в ідеали свободи та миру може перемогти будь-які перешкоди. Сьогодні, в мить прощання, родина, друзі та громада зібралися, щоб підтримати його близьких та висловити свою вдячність і шану Валентину Ярощуку.

У цей скорботний день ми висловлюємо наші щирі співчуття родині та близьким Валентина Ярощука. Нехай час зцілить ваші рани і заповнить серця спокоєм.

Слава героям, серцем присутнім у нашій пам'яті!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь