Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні українці! Щиро вітаємо вас із визначним державним святом - Днем Конституції України.

Дата: 28.06.2023 00:05
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Конституція України — це фундамент, на якому ґрунтується наша держава і її принципи, це найважливіший правовий документ будь-якої держави, яка  єднає людей, перетворюючи населення на народ, а територію на державу.

Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а Україна отримала міжнародний авторитет як незалежна складова частина світової спільноти.

З нагоди визначного державного свята щиро зичимо всім впевненості та сили, міцного здоров’я та щастя, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави.

Нехай скінчиться війна і запанує злагода на нашій землі. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

Нехай наші дії та рішення завжди ґрунтуються на принципах справедливості, рівності та гуманності. Зичимо всім нам відчуття гордості за нашу Батьківщину, віру в її світле майбутнє.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь