Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Всесвітній день біженців – це міжнародний день, призначений Організацією Об’єднаних Націй на честь біженців по всьому світу.

Дата: 20.06.2023 09:05
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

 Він відзначається щороку 20 червня і визнає силу і мужність людей, які були змушені втекти з рідної країни, щоб уникнути конфліктів чи переслідувань. Всесвітній день біженців – це нагода викликати у громадськості співчуття та розуміння їхньої біди та визнати їхню стійкість у відбудові свого життя. Сьогодні, світ звертає увагу на проблему біженців, і для України це має особливе значення. Цей день нагадує світу про складну ситуацію, з якою зіткнулися багато українців. Вони втратили свої родини, друзів, домівки та все, що було їм дороге. Вони змушені були залишити все, надіючись на порятунок. Наші  сусіди, сповнені гостинності та тепла, стали притулком для багатьох біженців з України, та проявили неймовірну солідарність й готовність допомогти тим, хто потребує захисту і підтримки. Волонтери, громадські організації та усі, хто не залишився байдужим, зробили все можливе, щоб забезпечити людей постраждалого населення необхідними речами, медичною допомогою та просто підтримкою.

Дуже важливо зробити все можливе, щоб зменшити конфлікти і примусову міграцію. День біженців нагадує нам, що ми повинні бути людяними, співчутливими та підтримувати тих, хто зазнав страждань та втрат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь