A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Жителя Шепетівського району засуджено до покарання у виді позбавлення волі за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження

Дата: 12.06.2023 09:26
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

 

Славутським міськрайонним судом визнано винним  жителя одного із сіл Шепетівського району за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Так, на Великодень минулого року 27 - річний чоловік разом з друзями випивши спиртні напої, сів за кермо автомобіля та невдовзі виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого здійснив  лобове зіткнення з зустрічним автомобілем.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди та порушення  Правил дорожнього руху, пасажир зустрічного автомобіля отримала тілесні ушкодження, які відносяться до категорії середнього ступеня тяжкості.

 За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури в суді доведено його  винуватість у вчиненні злочину та вироком суду призначено покарання у виді 1 року 4 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.

Обвинуваченого взято під варту із зали суду.

          На даний час вирок суду набрав законної сили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь