A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З великою гордістю та радістю хочемо привітати жителя Ганнопільської громади Миколу ЦЕЙХМАСТРУКА з села Киликиїв воїна Збройних Сил України, який отримав нагрудну нагороду «Золотий хрест»

Дата: 06.06.2023 22:52
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

 затверджену наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Вона входить до нагородної системи Головнокомандувача Української армії.

Ця відзнака є визнанням ваших виняткових заслуг, мужності та самовідданості, проявлених у службі для захисту нашої країни. Це нагородження є вищим визнанням ваших подвигів і відданості українському народу. Ви стали символом непохитності духу, сили та відваги, втіленням найкращих якостей справжнього героя. Ваша служба в Збройних Силах України є прикладом для нас всіх. Ми дуже вдячні вам за вашу відданість і жертовність. Ваша мужність і мужність всіх наших воїнів надихають нас і дають нам віру в майбутнє. Ви стоїте на сторожі нашого благополуччя та безпеки, і ми впевнені, що ви виконуєте цю місію з величезним почуттям відповідальності. Ще раз вітаємо вас з високою відзнакою. Нехай ця нагорода буде свідченням вашого героїзму та відданості, а також пошаною, яку ми всі маємо до вас. Бажаємо вам міцного здоров'я, безпеки та подальших успіхів у вашій службі.

З повагою, виконавчий комітет та сільський голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь