A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

6 червня – День журналіста в Україні.

Дата: 06.06.2023 09:09
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Це свято дає нам чудову нагоду вшанувати тих, хто невпинно працює, щоб надати нам повну і об'єктивну інформацію про події, які відбуваються у нашому світі. Журналісти - це ті, хто відстоює наші права на свободу слова та інформацію, і грають незамінну роль у забезпеченні прозорості та демократії в нашому суспільстві.

Шановні журналісти!

Ваші репортажі, інтерв'ю та аналітичні матеріали допомагають нам розуміти складні ситуації, бачити різні точки зору та приймати обґрунтовані рішення. Сьогодні ми віддаємо належне вам, за ваші неоціненні зусилля, самовідданість та професіоналізм. Ви стежите за новинами, розкриваєте сутність подій та розповідаєте нам історії, які заслуговують на увагу та розгляд.

У цей особливий день, дозвольте висловити вам щирі вітання та подяку за вашу неоціненну працю. Зичимо вам мирного неба, невичерпної енергії, міцного здоров'я та натхнення у вашій професійній діяльності. Нехай ваша плідна праця продовжує носити плоди, а ваша підтримка інформаційної свободи буде завжди визнаною та цінованою. Ще раз вітаємо з Днем журналіста!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь