A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні Ганнопільська громада з великим жалем проводила в останню дорогу нашого земляка – гранатометника, старшого солдата Миколу Севастяновича МУЗИЧУКА.

Дата: 25.05.2023 15:44
Кількість переглядів: 72

Микола народився в працелюбній сім’ї 17 грудня 2002 року в селі Клепачі. В 2018 році здобув базову середню освіту в Клепачівському НВК, після чого вступив до вищого професійного училища м. Корець. Певний період працював у місцевому господарстві. Перед початком повномасштабного вторгнення, в грудні 2021 року був призваний до військової служби. Після чого не зміг лишитися осторонь, та став на захист Батьківщини підписавши контракт.

Воїн незламно стояв на захисті України, виконуючи свій військовий обов'язок з великою мужністю. Він брав участь у боях за нашу країну, за її свободу і незалежність. На жаль, 21 травня 2023 року він загинув, забезпечуючи нашу безпеку та свободу. Йому було лише 20 років….

Слова не здатні виразити повну глибину нашої скорботи. Ми втратили сміливого захисника, який неухильно стояв на передовій, оберігаючи нашу державу. Микола буде завжди пам'ятатися як герой, який зробив найвищий жертовний внесок у відстоювання наших цінностей. В цей важкий ми об'єднуємося в горі з рідними та близькими Миколи. Нехай наша спільна молитва і підтримка допоможуть їм подолати біль і горе. Нехай він знайде вічний спокій, а його вчинки та самопожертва стануть джерелом вдячності та добрих споминів у серцях народу. Ми завжди пам'ятатимемо Миколу МУЗИЧУКА як справжнього героя, чий внесок у захист України залишиться незабутнім. Його відвага і сила духу надихатимуть нас у важкі моменти і нагадуватимуть про цінність свободи. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Миколи Севастяновича. Хай Божа ласка оберігає їх у цей скорботний час і дарує силу пережити втрату.

Вічна пам'ять молодому воїну, який пройшов через вогонь і безсмертний залишився в наших серцях. Світла дорога тобі, герою! Царство Небесне…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь