Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем Європи! Цьогоріч Україна вперше відзначає День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня, в статусі країни-кандидата на членство в ЄС.

Дата: 09.05.2023 08:45
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Зараз, Україна знову б’ється проти тотального зла, за майбутнє – і своє, і всієї Європи, усього вільного світу. Ми спираємося на спільну силу вільних народів і знаємо, що разом із ними завжди будемо частиною вільної Європи, яка не підкориться злу. 

Наша країна в центрі Європи й одночасно — на кордоні демократії та європейських цінностей. Хоробрий український народ боронить від загарбника свою землю, свої сім’ї та відстоює своє світле європейське майбутнє.  

День Європи — це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Сьогодні це свято стало настільки популярним в Україні, що його, без перебільшення, можна назвати частиною сучасного формування національної самобутності українців.

Вітаємо усіх українців з Днем Європи і від щирого серця бажаємо терпіння та рішучості на шляху до щасливого, яскравого Європейського майбутнього. Разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

Слава Україні!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь