A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

З Днем Європи! Цьогоріч Україна вперше відзначає День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня, в статусі країни-кандидата на членство в ЄС.

Дата: 09.05.2023 08:45
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Зараз, Україна знову б’ється проти тотального зла, за майбутнє – і своє, і всієї Європи, усього вільного світу. Ми спираємося на спільну силу вільних народів і знаємо, що разом із ними завжди будемо частиною вільної Європи, яка не підкориться злу. 

Наша країна в центрі Європи й одночасно — на кордоні демократії та європейських цінностей. Хоробрий український народ боронить від загарбника свою землю, свої сім’ї та відстоює своє світле європейське майбутнє.  

День Європи — це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Сьогодні це свято стало настільки популярним в Україні, що його, без перебільшення, можна назвати частиною сучасного формування національної самобутності українців.

Вітаємо усіх українців з Днем Європи і від щирого серця бажаємо терпіння та рішучості на шляху до щасливого, яскравого Європейського майбутнього. Разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

Слава Україні!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь