Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорогі наші ветерани, діти війни, шановні жителі Ганнопільської територіальної громади! 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановуватиме пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни.

Дата: 08.05.2023 09:10
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

 Ці дні присвячені пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй. Тим, хто загинув на фронтах, в окопах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував  у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

Українці на боці антигітлерівської коаліції зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціна цього внеску – надзвичайні втрати впродовж 1939-1945 років серед українців та інших народів, які жили на території України (тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб). А перемога – це результат титанічних зусиль десятків держав і сотень народів. Нині, як і в роки Другої світової війни, наш народ воює з агресором. Сьогодні саме рф, увібравши в себе всі злочинні практики нацизму й комунізму, зазіхає на нашу територіальну цілісність і зруйнувала мир у Європі. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Міць наших Збройних сил є запорукою існування держави та збереження прав людини. А наша пам’ять – запорука неповторення жахливих злочинів проти людства.

 Слава ветеранам Другої світової війни!

Слава нинішнім захисникам України!

Слава Україні! Пам’ятаємо… Перемагаємо…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь