Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Щодо Реєстру надавачів соціальних послуг

Дата: 05.05.2023 14:46
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Завдяки цифровій трансформації технічний супровід надання соціальних послуг стає зручніше, прозоріше та ефективніше як для надавачів соціальних послуг, так і для їх отримувачів. На рівні України планово та поетапно запроваджується Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг, який є підсистемою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС).

Наразі вже доступний функціонал Реєстру в частині надавачів соціальних послуг. Реєстратори з використанням програмних засобів ЄІССС вносять інформацію про надавачів соціальних послуг до Реєстру.

В Ганнопільській територіальній громаді суб’єктом реєстрації, який організовує роботу з прийняття документів/відомостей для внесення до Реєстру, ведення та доступу до Реєстру визначено центр надання адміністративних послуг. Адреса прийому документів від надавачів соціальних послуг - село Ганнопіль вулиця Миру,14. Контактною особою відповідальною за підключення в Реєстрі у системі ЄІССС визначено Каленюк Наталію Миколаївну (телефон 06977752781)

Інформація з Реєстру буде використовуватися як для здійснення контрольних заходів за надавачами соціальних послуг, так і для спрощення процедури реєстрації таких надавачів для відповідних послуг, спрощення процесів отримання соціальних послуг громадянами.

Таким чином, громадяни зможуть швидше та якісніше отримувати соціальні послуги, а держава зможе контролювати прозорість та дотримання всіх норм надавачами соціальних послуг.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь