Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні річниця Чорнобильської трагедії, яка сталася 26 квітня 1986 року.

Дата: 26.04.2023 09:38
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

 Цей день є нагадуванням про найбільшу ядерну катастрофу в історії, яка сталася в українському місті Прип'ять. Чорнобильська катастрофа стала наслідком вибуху на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, що призвело до викиду радіоактивного матеріалу в атмосферу. Наслідки цієї катастрофи стали катастрофічними для здоров'я та життя багатьох людей, а також мали великий вплив на навколишнє середовище. Річниця Чорнобильської трагедії є днем пам'яті та скорботи за жертвами цієї катастрофи, а також нагадує про важливість безпеки ядерної енергетики. Важливо наголосити, що необхідно взяти до уваги всі можливі ризики та забезпечувати високий рівень безпеки при використанні ядерної енергії.

Ліквідатори Чорнобильської катастрофи - це ті люди, які взяли на себе відповідальність боротися з наслідками ядерної катастрофи. Вони виконали важливу та небезпечну роботу, включаючи евакуацію населення, боротьбу з пожежею, дезактивацію реактора та прибирання відпрацьованого ядерного палива. Багато з них пожертвували своїм здоров'ям і життям, щоб захистити інших від наслідків радіаційного випромінювання. Таким чином, висловлюючи вдячність ліквідаторам Чорнобильської катастрофи, ми визнаємо та цінуємо їхню мужність, самопожертву, відвагу та величезний внесок у ліквідацію наслідків катастрофи. Вони є справжніми героями, які зробили все можливе, щоб захистити інших, і заслуговують нашої повної вдячності та визнання.

Запам'ятаймо цю трагедію, не забуваймо про її наслідки, і зробимо все можливе, щоб подібні події не повторилися в майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь