Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Дорога громадо! Сьогодні, 7 квітня ми святкуємо одне з 12 головних церковних свят – величне і світле Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Дата: 07.04.2023 08:50
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Це свято «благої вісті» про народження у Діви Марії божественного немовляти – Спасителя роду людського.

Благовіщення також називають святом весни і загального благоденства в природі. Саме тому у народі говорять, що у цей день відбувається третя зустріч зими з весною і вважається, що весна остаточно поборола зиму.

 

Так, сьогодні, в умовах воєнного стану все нам здається іншим. Однак віра у Всевишнього, як і в Перемогу, залишається непохитною, як і незмінним шанс на добру звістку про МИР!

 

Від щирого серця бажаємо, щоб Боже благословення не покидало Україну, а високі засади християнської моралі зміцнювали український дух і додали кожному з нас надії та натхнення задля відбудови і процвітання нашої країни, а також світлого і гідного майбутнього нашого незламного народу!

Нехай Пресвята Богородиця оберігає нас. І молитви наші будуть почуті. Бажаємо душевного тепла і спокою. Нехай у нашому житті живуть мир і спокій

Все буде добре! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь