A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

14 квітня ФДМУ планує провести аукціон з приватизації Ганнопільського спиртового заводу.

Дата: 27.03.2023 12:30
Кількість переглядів: 92

Він включає 62 будівлі та споруди, загальною площею 10208,2 м². Стартова ціна – 3,8 млн грн без ПДВ, а реєстраційний внесок для участи в аукціоні – 1,34 млн грн.

Актив розташований у селі зі зручною транспортною розв’язкою. У менш ніж 35 км пролягає автошлях Е40. Він простягається всією Україною та веде до українсько-польського кордону. Найближчі обласні центри – Рівне та Житомир. 

До підприємства входять 62 будівлі та споруди. Це адміністративні приміщення, конюшні, вагові, склади, насосні, солодовні, гаражі, цехи розливу, мехмайстерня тощо. Вони потребують ремонту.

Підприємство не виробляє продукції з 2011 року та збиткує. 2020 року збитки спиртзаводу становили 782 тис. грн, 2021 – 1,7 млн грн, 2022 – 2 млн грн. Сума його боргів – 15,29 млн грн.

Є умови приватизації спиртзаводу. Новий власник зобов’язується зберігати персонал та погасити борги підприємства протягом 6 місяців після підписання договору купівлі-продажу.

Адреса: Хмельницька обл., Шепетівський р-н, с. Ганнопіль.

Беріть участь в аукціоні за посиланням: https://bit.ly/3lFN8CX, реєстрація триває до 13 квітня, 20:00. 

Дізнайтесь про спиртзавод більше за посиланням – https://bit.ly/3JtuG8s. Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм–каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь