Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Софія Протасівна ВАСКЕВИЧ із села Довжки святкує сьогодні свій 90 річний ювілей.

Дата: 22.02.2023 15:21
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Це надзвичайно сильна жінка, загартована життєвими випробуваннями.  Ніби все як у всіх на той час -  історичні події, важка фізична робота у колгоспі. Але так склалося, що ще й довелося поховати чоловіка і обох синів. Нині одинока і перебуває на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.

Однак, попри всі пережиті труднощі, залишається привітною людиною зі щирим серцем. Раділа гостям, зустрічала з посмішкою старосту Довжківського старостинського округу Валентину БАБИЦЬКУ та спеціаліста відділення соціальної допомоги вдома – Валентину ВОЙТЮК, які від усієї громади привітали ювілярку з найкращими побажаннями і подарунком.

Шановна Софія Протасівна!

     Щиро вітаємо Вас із вагомим життєвим ювілеєм! Бажаємо не хворіти, зберігати силу духу, більше посміхатися, насолоджуватися кожною миттю життя. Нехай енергія, оптимізм і гарний настрій ніколи не покидають Вас!      З ювілеєм!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь