Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

20 лютого День Героїв Небесної Сотні.

Дата: 19.02.2023 20:46
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

Цього дня 2014 року під час Єврореволюції на Інститутській вулиці у Києві силові підрозділи режиму Януковича розстрілювали протестувальників. Усього за день було до ста жертв, яких назвали «Небесною Сотнею». День 20 лютого став переломним у ході подій Революції гідності й вирішальним днем не тільки для Євромайдану, а й для історії України та Європи. В цей день Українці зламали хребет російській імперії та її маріонеточному українському уряду на чолі з Януковичем. Імперський план колонізації України, відродження тоталітарного СРСР та розділення Європи був зруйнований. Бо Україна сказала рішуче “Ні!” та обрала незалежність і європейський демократичний шлях розвитку.

Віддаймо шану і тим, хто нині бореться за свободу Батьківщини. Україна платить надто високу ціну за звільнення, за свій вибір - бути вільною і незалежною. Нам треба завжди про це пам’ятати. Помолімося за їхні душі, а також за душі тих, хто загинув у війні, яка триває. Хай пам'ять всіх невинно убитих Героїв згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Герої Небесної Сотні, залишаться в пам’яті народу назавжди, бо вони є гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Україна завжди пам’ятатиме та шануватиме відданість, мужність та патріотизм своїх Героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь