A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Задушив пенсіонерку, щоб заволодіти її коштами та майном

Дата: 01.02.2023 09:19
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

 

Мешканець Шепетівського району достовірно знаючи, що його сусідка проживає одна, вирішив вчинити розбійний напад на потерпілу та у такий спосіб заволодіти належними їй грошовими коштами та майном.

Подія сталася 10 листопада 2022 року у одному із сіл Шепетівського району. Зайшовши до будинку потерпілої зловмисник був помічений останньою, де в нього виник умисел позбавити жінку життя, після чого наніс численні удари кулаками рук по обличчю та голові пенсіонерки, повалив її на підлогу та наніс декілька ударів лезом ножа по різним частинам тіла. В подальшому обхвативши потерпілу руками за шию спричинив її удушення.

Після скоєного душогуб викрав грошові кошти та дві жіночі золоті сережки, чим спричинив майнової шкоди потерпілій на загальну суму 192 тисячі гривень, та покинув місце події.

 Наразі прокурорами Шепетівської окружної прокуратури відносно зловмисника направлено обвинувальний акт до суду за фактом умисного вбивства, вчиненого з корисливих мотивів, та за фактом вчинення розбою, поєднаного з проникненням у житло та із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, вчиненому в умовах воєнного стану (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України).

Обвинуваченому загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Шепетівська окружна прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь