A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Христос рождається! Славімо Його! Ми живемо в дні, коли зустрічаються горе втрат та щастя зустрічей, відчай змінюється надією, єднає віра в Перемогу та безумовна любов до рідної землі.

Дата: 07.01.2023 08:00
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

В час довготривалого протистояння, ми по особливому почали цінувати Різдво. Цінуємо можливість бути в колі сім’ї, моменти з близьким та знайомими.

Сьогодні ми подумки з тими, хто захищає нас на фронті, тримає українське небо та береже від навали ворога. Дякуємо ЗСУ за стійкість, мужність, звитягу. За те, що на бойовому посту в будні та свята.

Зустрічаючи одне з найвеличніших християнських свят - свято Різдва Христового віримо, що зійде на нашу землю Боже благословення, ясним променем увійде в наші оселі, порадує і звеселить наші родини, вселить віру і надію на щасливу долю, мир, добро та добробут нашого народу.

    Прийміть найщиріші вітання з  Різдвом Христовим! З усього серця бажаємо усім великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.

Нехай дзвінка колядка, лунаючи в кожній родині, наповнює нас радістю величного торжества. Хай Різдво Христове кріпить нашу громаду добром, злагодою та достатком, об’єднує та надихає на нові звершення, починання і здобутки для розбудови України та процвітання рідного краю!  

    Смачної куті! Веселих Різдвяних свят і щасливого Нового року!

Христос рождається! Славімо Його!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь