A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

В навчальні заклади Ганнопільської громади передали 12 ноутбуків та 6 School Box (скул боксів) у рамках співпраці з UNICEF для забезпечення належних умов надання освітніх послуг.

Дата: 27.12.2022 16:32
Кількість переглядів: 125

У цьому найскладнішому для України році, 23 грудня за підтримки Міністерства освіти і науки України, за сприяння Міжнародного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) та Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) начальник обласної військової адміністрації Сергій ГАМАЛІЙ вручив начальнику відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Ганнопільської сільської ради Віктору ВЛАСЮКУ сертифікати на отримання 12 ноутбуків в рамках реалізації проєкту «Забезпечення безперервності освіти в Україні» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти та 6 School Box (скул боксів) у рамках співпраці з UNICEF для забезпечення належних умов надання освітніх послуг.

Сучасні ноутбуки нададуть можливість педагогам постійно підтримувати зв’язок з учнями та здійснювати освітній процес. Наші освітяни дуже вдячні за таку допомогу. З новою комп’ютерною технікою вони матимуть можливість надавати більш якісні освітні послуги, а це – найголовніше завдання для наших педагогів.

Дякуємо кожному, хто допоміг у реалізації такої важливої ініціативи. Разом переможемо на усіх фронтах.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь