Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Відзнаки з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2022 08:15
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

 З нагоди  професійного свята голова Хмельницької обласної ради - Віолета ЛАБАЗЮК вручила подяку Маргариті Іванівні МЕДВЕДЮК -  Ганнопільському сільському голові  за активну громадську позицію, належну організацію волонтерської діяльності, надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, самовіддане служіння українському народові, участь у національному відродженні України, вагомий внесок у наближення перемоги, патріотизм та з нагоди Дня місцевого самоврядування. А також Раїсі Дмитрівні ШЕВЧУК – старості сіл Великоскнитського старостату за активну громадську позицію, самовіддане служіння українському народові, участь у національному відродженні України, вагомий внесок у наближення перемоги, патріотизм та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Також командування та особовий склад територіального управління Служби судової охорони нагородили  грамотою колектив Ганнопільської територіальної громади та висловили слова вдячності за активну життєву позицію, патріотизм, турботу та безкорисну допомогу співробітникам Служби, які виконують бойові завдання в районі проведення бойових дій.

Шановні жителі Ганнопільської громади!

Саме ви допомагаєте  тримати тил. Всі нагороди та подяки наші з вами спільні. Усіх хто попри труднощі та складний період продовжує працювати та робити свій вклад в перемогу. Дякуємо усім, хто об’єднався заради єдиної мети – Перемоги України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь