A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні ми дякуємо людям, які допомагають іншим, не залишають в біді й роблять все для того, щоб поліпшити якість життя нужденних.

Дата: 05.12.2022 05:44
Кількість переглядів: 217

 

Шановні волонтери!

Ваша доброта та чуйність безмежні. Щирі та активні. Людяні та безкорисливі. Ви повертаєте надію. Навіть маленький безкорисливий вчинок завжди потрібен. Разом величезна спільнота добровільних помічників робить великі справи. Ви присвячуєте свій час, вміння та енергію справі захисту Вітчизни, допомоги нашим захисникам та всім тим, хто її потребує. Небайдужі люди щодня дарують надію важкохворим людям. Захищають довкілля та стають донорами крові. Саме волонтерський рух допоможе Україні вистояти в боротьбі проти ворога. Мешканці нашої громади активно допомагають захисникам та тим кому важко вижити в такий скрутний час. Нині кожен з нас трішки волонтер.

Отож, нехай доля буде прихильною до кожного, хто підтримує інших.

Хай Господь оберігає вас та щедро обдаровує здоров'ям, наснагою, невтомністю, родинним теплом, кріпить силою духу, вірними та щедрими друзями!

З Днем волонтера вітаємо всіх людей із широкою душею, сповненою доброти та чуйності! Діяльність волонтера гідна та безкорислива. Низький уклін за вашу працю й постійне бажання допомогти нужденним!

Дякуємо всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь