A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Дата: 02.12.2022 16:12
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

 Звичайно, цей день не можна назвати святковим, проте він підкреслює необхідність дарувати радість та увагу. Це черговий привід переосмислити проблеми, з яким щодня стикаються люди з інвалідністю, посилити увагу до захисту їх прав і благополуччя. 

Попри наші буденні проблеми, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а постійно. Вони потребують реальної допомоги. Важливо, щоб у житті кожної людини була підтримка – в особистому житті, в родині, у громаді, в державі.

 Напередодні свята,  до 38 людей з першою групою інвалідності, які проживають у нашій громаді завітали: сільський голова – Маргарита МЕДВЕДЮК, спеціаліст відділення соціальної допомоги в дома - Валентина ВОЙТЮК та старости. Гості вручили продуктові набори зі щирими словами побажань миру, міцного здоров'я, оптимізму, міцності духу та невичерпної віри в себе.

 Велика шана та  подяка всім, хто опікується цими людьми, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь