A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні, 21 листопада, православні християни відзначають Собор архистратига Михаїла та інших Небесних сил безтілесних, або, як називають його у народі, – Михайлів день.

Дата: 21.11.2022 07:28
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

Цього дня, звісно ж, насамперед слід помолитися перед іконою архистратига Михаїла, просячи у нього захисту від лукавого і темних сил.

Зі щирого серця та з великим задоволенням вітаємо усіх, а особливо жителів та гостей села Прикордонна Улашанівка, Хоняків, Глинники та Ганнопіль з нагоди святкування світлого родинного свята –  престольного празника.

День рідного села – це свято всіх його нинішніх і колишніх жителів. Усі досягнення, якими багате село, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного жителя і саме в такі свята, кожен відчуває себе  частиною великої сім’ї.

В цей святковий день зичимо вам та вашим родинам мирного неба над головою та рідної землі під ногами, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зі щирою повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь