Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Сьогодні свій гарний 90 річний ювілей святкує житель села Соснівка – Василь Трохимович ЯРЕМЧУК.

Дата: 17.11.2022 10:16
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

До ювіляра з подарунками завітали: голова Ганнопільської сільської ради - Маргарита МЕДВЕДЮК; спеціаліст відділення соціальної допомоги в дома - Валентина ВОЙТЮК; спеціаліст загального відділу - Ольга ПАВЛОВСЬКА. Гості побажали ювіляру мирного неба, міцного здоров'я, родинного затишку, шани й турботи від рідних, життєвих гараздів і «Так тримати!», а також висловили йому вдячність за добросовісну, невтомну працю, за яскравий приклад людяності, мужності та сили волі.

Батько трьох дітей, дідусь п’ятьох онуків та прадідусь трьох правнуків. Василь Трохимович дожив до цього славного дня при світлому розумі, активний і оптимістичний в оточенні рідних і близьких, у родині, де поважають і шанують свій рід та наповнюють його серце любов’ю.

Хоч як і всім у ті роки доводилося багато працювати, але найбільше йому подобалось рибалити, можливо тому, що в нього це виходило найкраще з усіх.

 У святах і буднях, клопотах і турботах, радостях і смутку промайнуло 90 років життя ювіляра.

  Тож вітаємо Вас, шановний Василь Трохимович, з ювілеєм! Бажаємо, щоб душевне тепло і радість завжди були з Вами. Нехай здоров’я буде надійною опорою, підтримка і любов рідних ‒ постійною і щирою. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся! Хай кожен день радує зустрічами та щасливими святами в колі дорогих людей.

 З ювілеєм Вас!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської сільської ради Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь