A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, День української писемності та мови.

Дата: 09.11.2022 09:43
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Сердечно вітаємо працівників культури, аматорів народного мистецтва та всіх учасників художньої самодіяльності, які присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати неоціненні духовні скарби нашого народу.

 Сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження. У важкий для країни час, в умовах воєнного стану, працівники культури як і раніше формують духовність та почуття національної гідності, вони започатковують та підтримують безліч волонтерських ініціатив, допомагають армії, мирному населенню на звільнених від окупації територіях, вимушеним переселенцям. Війна – це завжди руйнування, а культура – це портал відродження!

Сили та наснаги вам, щоб тримати ваш, мистецький фронт, берегти наші традиції, нашу автентичність. Завдяки вам Україна є і буде!!!

Бажаємо всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої ідеї!

Миру нам всім і разом до Перемоги!

З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита Медведюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь