Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

1 листопада свiтова спільнота вiдзначає День заснування Європейського Союзу. Сьогоднi Європейський Союз – це сім’я демократичних європейських країн, які об’єдналися заради миру та процвітання.

Дата: 01.11.2022 06:24
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

Європейська інтеграція України є з одного боку невіддільною складовою реалізації державної політики, а з іншого, це комплекс устремлінь, бажань та очікувань самих українців, які пройшли шлях усвідомлення значущості євроінтеграції, цінностей та необхідності спільно будувати об‘єднану Європу разом з іншими країнами Євросоюзу.

Безумовно, велика частина співгромадян тісно пов‘язують себе з європейськими країнами, що мають успішні економіки, найкращі стандарти з дотримання прав та свобод мешканців, верховенство права, справедливі суди. Очевидно, що ці терміни для українців є не пустим звуком, а алгоритмом до дії.

Хорошими прикладами на сьогодні є те, що українці готові боротися та захищати європейські стандарти та відповідно свої устремління.

Історично і ментально українці є й були частиною європейської спільноти. 23 червня 2022 року наша країна отримала статус кандидата на членство в Європейському Союзі, тим самим утверджуючи свій європейський курс розвитку. Помітно, українці готові захищати наш європейський вибір.

Європейські цінності дуже тісно пов‘язані з українцями. Це й ідентичне ставлення до життя, створення вільного суспільства з урахуванням всіх потреб людини, принципи демократії, рівність перед законом. Саме ці цінності є найбільш популярні серед наших співгромадян. Ми готові їх захищати та впроваджувати для прийдешніх поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь