A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

1 листопада свiтова спільнота вiдзначає День заснування Європейського Союзу. Сьогоднi Європейський Союз – це сім’я демократичних європейських країн, які об’єдналися заради миру та процвітання.

Дата: 01.11.2022 06:24
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Європейська інтеграція України є з одного боку невіддільною складовою реалізації державної політики, а з іншого, це комплекс устремлінь, бажань та очікувань самих українців, які пройшли шлях усвідомлення значущості євроінтеграції, цінностей та необхідності спільно будувати об‘єднану Європу разом з іншими країнами Євросоюзу.

Безумовно, велика частина співгромадян тісно пов‘язують себе з європейськими країнами, що мають успішні економіки, найкращі стандарти з дотримання прав та свобод мешканців, верховенство права, справедливі суди. Очевидно, що ці терміни для українців є не пустим звуком, а алгоритмом до дії.

Хорошими прикладами на сьогодні є те, що українці готові боротися та захищати європейські стандарти та відповідно свої устремління.

Історично і ментально українці є й були частиною європейської спільноти. 23 червня 2022 року наша країна отримала статус кандидата на членство в Європейському Союзі, тим самим утверджуючи свій європейський курс розвитку. Помітно, українці готові захищати наш європейський вибір.

Європейські цінності дуже тісно пов‘язані з українцями. Це й ідентичне ставлення до життя, створення вільного суспільства з урахуванням всіх потреб людини, принципи демократії, рівність перед законом. Саме ці цінності є найбільш популярні серед наших співгромадян. Ми готові їх захищати та впроваджувати для прийдешніх поколінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь