A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

28 жовтня ми відзначаємо День звільнення України від фашистських загарбників. Одного разу вгамувавши ворога на нашій землі, вгамуємо й вдруге, бо Україна – незалежна країна.

Дата: 28.10.2022 08:44
Кількість переглядів: 129

У цей день, ми вшановуємо пам'ять та згадуємо героїв, які у роки Другої світової війни ціною власного життя виборювали мир та спокій на українській землі.

За перемогу над нацизмом наш народ заплатив неймовірно високу ціну – мільйони загиблих, поранених та ненароджених. Багато сіл і міст було зруйновано, близько чверті українців утратили свої домівки.

Сьогодні українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності від посягань сусідньої держави – терориста. Висловлюємо вдячність військовослужбовцям, учасникам добровольчих формувань, волонтерам, благодійникам, усім, хто на місцях своєю наполегливою працею робить внесок у перемогу над ворогом і наближає її щодня. Українці ніколи не забудуть про цю трагічну сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.

Пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших сучасних воїнів.  Твердо віримо у нашу перемогу.

З нагоди річниці визволення України від фашистських загарбників біля пам’ятника загиблим воїнам зібралися представники громади, щоб покласти квіти і низько вклонитися тим, хто наближав розгром ворога та скласти глибоку шану солдатам, які допомагали підіймати Україну з руїн, згадати всіх, чиє життя забрала війна…

Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! Слава всім, хто б’ється за Україну сьогодні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь