Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

27 жовтня Православна церква шанує пам’ять святої преподобної Параскеви Сербської, котра прославлена Церквою згідно її молитовного подвигу. У цей день жителі села Хоросток та Рівки відзначають престольний празник.

Дата: 27.10.2022 01:01
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Беззаперечно, війна внесла в наше життя свої правила, і цьогорічні свята затьмарені сумними подіями. Багато хто з нас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких, від чоловіків, синів, братів,  друзів, які мужньо захищають нашу країну. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!

 Престольне свято є надзвичайно важливою подією, оскільки воно несе місію єднання: єднання в родині, громаді, країні.

Сьогодні в День пам’яті святої преподобної Параскеви Сербської, нехай урочистий церковний дзвін наповнить ваші душі натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням, мудрістю, щасливими миттєвостями.

Хай це свято принесе усім нам мир, добробут та злагоду. Нехай живуть наші рідні села, а щастя, любов і достаток  живуть у кожному домі, у кожній родині. Щиро віримо, що у наступному році цей день ми святкуватимемо в мирній вільній Україні!

Зі святом! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь