Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

22 жовтня свій 90-річний ювілей відсвяткувала жителька села Малий Скнит – Віра Прохорівна СІЛІЩУК.

Дата: 24.10.2022 15:45
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Привітати ювілярку з такою важливою датою завітав староста – Андрій БІЛЯКЕВИЧ та художній колектив сільського будинку культури.

З щирими побажаннями та піснями довгожительці вручили подарунок і квіти.

Життя Віри Прохорівни нелегке, переповнене труднощами та викликами. ЇЇ батько був головним бухгалтером у сільпо, а мама працювала у колгоспі. У 1935 році їх родину переселили на Донбас, де Віра Прохорівна закінчила 3 класи.  У 1944 вони повернулися у село Малий Скнит. Пішла до п’ятого класу, але через складне становище була змушена залишити школу та піти працювати у полі.

Пізніше зустріла свою долю. Прожила в парі 48 років. Наразі вона мати п’ятьох дітей, бабуся, прабабуся і вже навіть прапрабабуся.

Тож хочеться побажати, щоб Господь дарував ювілярці міцне здоров’я, аби в родинному колі з усмішкою, наснагою та оптимізмом зустріти ще не один день народження.

Всім нам, наступним поколінням, потрібно вчитися в таких людей витримки, силі духу, оптимізму, які вони попри всі труднощі, пронесли через все життя та передають його своїм дітям та онукам.

Ганнопільська громада ще раз вітає Віру Прохорівну з 90-річчям! Бажаємо, щоб кожен день Вашого життя був радісним і сонячним! Нехай роки не мають над вами влади, а зморшки накопичуються лише від сміху і посмішок. Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь