Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні захисники та захисниці! Щиро вітаємо вас з визначними святами нашої країни – Днем захисника України та Днем Українського козацтва.

Дата: 14.10.2022 06:05
Кількість переглядів: 207

 

Фото без опису

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми живемо у своїй країні, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє виявляючи глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для захисту наших громадян, відстоюють територіальну цілісність нашої держави.

Схиляємо голови перед подвигом захисників, низько вклоняємося тим, хто обрав життя військовослужбовця, усвідомлюючи суть і зміст цієї нелегкої повсякденної ноші, розуміючи усю вагомість і тяжкість професії.

Висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляємо голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої держави.  

Тож у цей величний день ми бажаємо усім захисникам України гарної долі, міцного здоров’я і довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та квітучій Україні. 

Слава героям-захисникам України!

   З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь