A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнопільська громада
Хмельницька область, Славутський район

Шановні захисники та захисниці! Щиро вітаємо вас з визначними святами нашої країни – Днем захисника України та Днем Українського козацтва.

Дата: 14.10.2022 06:05
Кількість переглядів: 162

 

Фото без опису

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми живемо у своїй країні, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє виявляючи глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для захисту наших громадян, відстоюють територіальну цілісність нашої держави.

Схиляємо голови перед подвигом захисників, низько вклоняємося тим, хто обрав життя військовослужбовця, усвідомлюючи суть і зміст цієї нелегкої повсякденної ноші, розуміючи усю вагомість і тяжкість професії.

Висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляємо голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої держави.  

Тож у цей величний день ми бажаємо усім захисникам України гарної долі, міцного здоров’я і довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та квітучій Україні. 

Слава героям-захисникам України!

   З повагою, виконавчий комітет та голова Ганнопільської громади Маргарита МЕДВЕДЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь